Forever Young

Friend's ♥
Saturday ? 0 Atashinchi ?
           Bissmilahirahmanirahim. Hai assalamualaikum, okay aku terasa rajin nak menaip pada waktu ini. Haha sebenarnya aku nak cakap yang aku ni taktahu dapat online lagi ke tak lepas ni? Kalau rindukan aku, tengoklah gambar dekat atas ni puas puas ye, Hehe Hmmm bosannya cuti sekolah ni tak ada aktiviti langsung. Haha bila nak keluar dengan kengkawan ni? Rindu dekat diorang :* Okayy aku nak mintak maaf kalau ada apa-II kesalahan dekat korang semua walaupun ni bukan hari raya, tapi tak salahkan kalau aku mintak maaf? Hee~ Cuti cuti jugak, tapi solat jangan cuti jea, Haha. Cuti sekolah ni kita susah kan nak jumpa? Nak gurau sesama. Nak round satu sekolah sesama. Nak lepak-II. Tahun depan kita jumpa lagi :D 

             Aku nak korang tahu yang aku sayang korang semua. Koranglah keluarga aku, koranglah sahabat aku, koranglah saudara mara aku. Susah senang kita kenalah bersama, kena kongsi. Jangan bagi orang marah. Jangan simpan sifat hasad dengki and selfish dalam diri tau :') *Tengok aku ceramah waktu-II cenggini. Hee tapi betul jugak aku cakap en? :D Tahun depan kita nak PMR. So, usaha kita kena buat sama-sama. Kalau ada masa, kita boleh study sama sama or release sama sama kan? Kita nak berjaya sama-sama kan? Hmm sayang korang :*


                                     Aku, Nurin, Azeieza, Hazlina, Nadiah, Asikin, Najihah, Syidah

Love you friends ♥

video
 Miss this moment. Time ni kita nak study group tapi asyik ketawa and amek gambar jea. Haha takpelah janji korang  happy! :D


Hope we friends untill Jannah alright ♥ Kalau ada apa-apa contact jea aku, text ke apa. *Haha dah macam apa dah :3* Dengar lagu ni tauuu http://www.youtube.com/watch?v=6-OtuuV9IqA Mungkin lepasni aku akan rindukan korang and mungkin tu jea aku nak cakap, Okay lah Bye! Salam :D



Thanks for reading :)


I'm come back! :')
Thursday ? 0 Atashinchi ?
Assalamualaikum
Hiiiiii, lama gila kott tak bukak blog ni. Nak edit malas, nak update malas, nak bukak lagi ah malas. Sebenarnya memang banyak cerita aku nak update, tapi............malas. Haha Ehemmm, sekarang tengah berlangsungnya cuti panjang akhir tahun, tahun depan dah naik form 3, oh my God, oh my God! PMR PMR! Doakan aku tau :) Good Luck untuk pmr candidates 2013.

Aku rindu kawan kawan aku, rindu nak gelak gelak dengan diorang, nak tacing tacing dengan diorang, nak lepak dengan diorang, nak nak semua ah. Haha Biasalah kalau dah cuti nak sekolah, kalau dah sekolah nak cuti. Bosan gila duduk rumah, makin gemok adelewww. Hihi Btw, aku terus update blog ni, malas nak edit edit sana sini, nanti kalau tengah rajin aku buat lah. Hehe okay lah Bye ;)


Thanks for reading :)


Exam exammmmmmmm!



Asalamualaikum :)
Bismilahirahmanirahim, Hmm dah lama tak update. Lap-II siked blog ai ni banyak sangat kuman yg tak diundang. HAHA (Y) Exam? Ye exam mid-year tuu :o Dah mula dah exam. PS aku mcm cincai aku buad, Tangan aku bukan tangan seni, HAHA math paper two  susah sangat sampai nak tertido aku buad. Ya Allah aku nak result yang baek utk mid year ni Amin :)
Okayyy, lepas exam habes terus cuti 2 minggu, Nak buad ap? Takde plan lg laa --' Now nak fokus dulu dekat exam. 


Sebnanya banyak cerita aku nak storyy, tapi disebabkan aku busy, cehh busy la sangat. Tkde lah, aku just malas jea nak update. Tengok! aku pon tak perasan rupanya design blog ni dah baru. Pening aku tengok. --' *garok kepala*.
Bulan lima ni banyak Hari-II yg istimewa buad semua orang, First hari buruh, hari ibu, hari guru, Second, hari paling org suka, hari cuti, Mwahahaha XD Wuuuuuu, okay lah Asalamualaikum Bye :)


Thanks for reading :)


Alhamdulillah :]
Tuesday ? 0 Atashinchi ?
Asalamualaikum, Bismilahirahmanirahim :)
Hee, harini aku bersyukur sangat-II sebab dapat keputusan SDKA yg baik dan itu usaha cemrlang yang aku dapat buad untuk menggembirakan ibu bapa aku :')
Tahniah kepada yang berjaya, dan yang kurang berjaya boleh usaha lebih lagi, InsyaAllah :)

Nak cerita dari pegi sampai balik, memula tunggu Nadia amek aku kat Bustop Kg.Istana, then pegi hantar adek dia dulu skolah, pastu sampai SRAB jumpa kerani n cekgu Zainah. *kerani tu buad lawak slambe* xD Tules itu tules ini, kelua nak balik dengan muka suka aku :D, HAHA. lepas tu lepastu pegi breakfast kat kedai sebelah nenek membe aku, mana tah, -,- Terima kasih Family Nadia belanja aku makan :)

Dah siappppppp siappp, mak dia hantar aku balik sampai bustop depan, pastu gua rempit jap, balik kertas SDKA tu dah renyukkk --' Syukur aku dapat :']




Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction